Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Milyen lehetőségeket nyújt az ABCLAP.HU, és mire használható?

Az ABCLAP.HU egy honlapszerkesztő rendszer, ahol saját maga készítheti el weblapját előzetes számítástechnikai ismeretek nélkül. Alapszintű jártasság elegendő, ha használt már szövegszerkesztő programot és internetes böngészőt, akkor Önnek is gyerekjáték lesz elkészíteni saját honlapját rendszerünk segítségével. Csapatunk Ön mögött áll a szerkesztés minden pillanatában, így bármikor kérheti ügyintézőnk segítségét ha elakad, vagy bizonytalan a szerkesztés közben. A gyakoribb kérdésekből összeállítottunk egy rövid leírást, amit a szerkesztés lépései mellett talál meg, elolvashatja mire szolgál az adott funkció, milyen tippeket és trükköket ajánlunk Önnek a szerkesztés adott idején. Ezzel is szeretnénk a honlap elkészítését egyszerűbbé és gyorsabbá tenni az Ön számára, hogy ne kelljen vagyonokat fizetnie másnak, ha Ön is meg tudja azt csinálni! Rendszerünk folyamatos fejlesztés alatt áll, mivel szinte napi szinten haladnunk kell az újdonságokkal, úgy, hogy ügyfeleink kéréseire, véleményére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Próbálja ki, és használja egy hónapig teljesen ingyen.

Hogyan működik? Mit kell tennem, ha használni szeretném a rendszert?

1. Regisztráljon az alábbi oldalon: Regisztráció
2. E-mail címére egy levelet fog kapni, amit vissza kell igazolnia
3. Ezután lépjen be az oldalra
4. Töltse ki adatlapját
5. Adja meg a kívánt menüpontok nevét
6. Töltsön fel indexképet
7. Szerkessze meg beépített szövegszerkesztőnkkel a menüpontok tartalmát
8. Töltsön fel videót, háttérzenét
9. Válassza ki weboldalának kinézetét

Miért érdemes minket választania?

- Mert rendszerünkkel honlapját azonnal elkészítheti és bármikor frissítheti
- Mert az ABCLAPot egy hónapig ingyen kipróbálhatja, tesztelheti mielőtt fizetne érte
- Mert itt nincsenek plusz költségek, áraink tartalmaznak mindent, ami az üzemeltetéshez szükséges
- Mert nálunk elegendő alapszintű felhasználói ismeretekkel rendelkeznie a weblapkészítéshez
- Mert bármikor kérhet segítséget tőlunk online vagy telefonon keresztül
- Mert egyedi igények teljesítésére is van lehetőség
- Mert meglévő weboldalát is áthozhatja hozzánk szerkeszthetővé téve azt
- Mert egyszerű elérést és e-mail címet adunk
- Mert weboldalát a legújabb trendeknek megfelelően hangossá, mozgóvá teheti
Győződjön meg róla Ön is - ABCLAP.HU!

Ha már van honlapja, akkor megvan a lehetősége, hogy az ABCLAP rendszerében üzemeltesse tovább.

-Ha jelenleg jól működő weboldala van, azt áthozhatja az ABCLAP.HU rendszerébe úgy, hogy saját maga tudja szerkeszteni és frissíteni azt. Megmarad a design, a tartalom és az elérhetőség is.
- Ha csak a tartalmat vagy a designt vagy csak a domainnevet szeretné megtartani, természetesen az is lehetséges.
Kérjük vegye fel kapcsolatot kollégánkkal a következő telefonszámon: 06 20 234 4240 vagy e-mailben info@abclap.hu címen.

Régebben már regisztráltam a vilaghalo.eu rendszerbe, de regisztrációm lejárt. Regisztrálhatok újra az ABCLAP.HU rendszerbe?

Igen. A két rendszer egymástól függetlenül működik, ezért az ABCLAP.HU rendszerbe ismételten regisztrálhat ingyenesen, akár a régi felhasználónevével és jelszavával is.

Jelenleg a vilaghalo.eu előfizetője vagyok. Van-e mód arra, hogy az ABCLAP.HU rendszert használjam, és a régi adataim megmaradjanak változatlan formában?

Igen, részben. Az elkészített oldalak tartalmának áthozatala megoldható, ezzel kapcsolatban kérje munkatársunk segítségét az info@abclap.hu email címen. Itt azonban fontos megjegyezni, hogy a vilaghalo.eu oldalon található designok nem mindegyike található meg az abclap.hu oldalon. Amennyiben az abclap.hu rendszert szeretné használni, az itt található kinézetek közül kell választania. Amennyiben saját, egyedi designnal rendelkezik, kérje munkatársunk segítségét.

Nem boldogulok a honlapom elkészítésével. Mit tegyek?

Elsőként olvassa el az adott részhez tartozó segítség részt. Ezeket a részeket az oldalon található kérdőjelre kattintva érheti el. Ha így sem boldogul, kérje munkatársunk segítségét az On-Line Helpdesk oldalon, vagy telefonon a 06 20 234 42 40-es telefonszámon.

  • Regisztráció (a kitöltendő adatok mellett található segítség)
  • Belépés (Belépéshez írja be felhasználónevét és jelszavát a képernyő bal felső sarkában található mezőkbe)
  • Adminisztrációs főoldal
  • Cégadatok szerkesztése
  • Menüpontok szerkesztése
  • Kinézet, arculat, háttér módosítása
  • Jelszó módosítása

Regisztráltam, mégsem tudok belépni. Mit tegyek?

Regisztráció után küldünk Önnek egy visszaigazoló levelet. Ebben van egy link, amire kattintva vissza kell igazolni a regisztrációt, és csak ezután lehet belépni. Amennyiben nem kapott levelet, vagy ennek ellenére problémája van a belépéssel, kérje munkatársunk segítségét.

Nem tudok belépni. A rendszer azt írja, hogy lejárt a regisztrációm. Mit tegyek?

Az ABCLAP.HU egy hónapig használható ingyenesen, egy tesztidőszak erejéig. Amennyiben ez lejárt, nem tud belépni a rendszerbe. Amennyiben továbbra is használni szeretné szolgáltatásunkat, kérjük rendelje meg előfizetői csomagjaink egyikét a Megrendelés menüpont, vagy a Szolgáltatások menüpont alatt.Partnereinket és bannercsere programunk részleteit itt tekintheti meg.


Honlapkészítés egyszerűen | saját weblap, weboldal szerkesztés
tesztidőszak | videó segítség
Rendszerünkről Szolgáltatásaink, áraink Ingyenes regisztráció Belépés tagjainknak Előfizetői csomag megrendelése Referenciák és ügyfeleink véleménye Kapcsolat és ajánlatkérés
Real Time Web Analytics